21/01/2018 - FC Lebbeke kan niet profiteren van numerieke minderheid bij SC Grimbergen

De bezoekers hadden wel veldoverwicht maar de thuisploeg hield de match goed gesloten. Ook toen Grimbergen tot 10 was herleid bleek Lebbeke te onmondig om te scoren.

 

Erg gesloten eerste helft waarin Lebbeke pas na het halfuur een mooie kans kreeg. De kopbal van Yannick Van Impe was echter te zwak om Chris Espeso te bedreigen. Kort voordien mocht debutant Armand Doka na een zware tackle vervroegd gaan douchen.

 

Net na de rust legde Issey Ekamba de bal mooi achteruit voor Chukwunonso Onwuekulu maar die mikte te hoog. Meteen ook de enige doelrijpe kans voor de thuisploeg die goed gesloten de bezoekers van zich afhield. Espeso gaf geen krimp op schoten van Ken Van Damme en Van Impe terwijl een knal van Derick Gyimah voorlangs verdween. In het slot werd Grimbergen nog tot 9 herleid maar ook dat wijzigde niets aan het resultaat.

 

Volgende zaterdag is FC Lebbeke gastheer voor Svelta Melsele en trekt SC Grimbergen naar VK Ninove.

 

SC Grimbergen: Espeso, Salvi, Doka, Williot, Onwuekelu, Ekamba (65’ Vanhamel), Van Den Hout (79’ Carrez), Garcia, Addo, Gabrielli, Verhoeven (65’ Weydisch)

 

FC Lebbeke: Van Der Taelen, De Wannemaeker, Copers, Van Damme, Deryck, Bogemans, Bossekota (03’ Van Der Jeugt), Gaye, Van Impe, Persoons, Gyimah

 

Doelpunten: geen

 

Geel: 87’ Deryck. Rood: 21’ Doka, 87’ Garcia

 

Scheidsrechter: Beerens Soren


‹‹Terugkeren 
Contactgegevens
Terreinen A, B, C + 3 trapvelden (duiveltjes)
Koning Albert I straat 124
9280 Lebbeke
 
+32 (0)52 41 47 20
Volg ons
Copyright © 2018 Alle rechten voorbehouden
webdesign by Siteffect