27/01/2018 - FC Lebbeke haalt zes op zes tegen Svelta Melsele

Na twee mindere wedstrijden kon FC Lebbeke opnieuw aanknopen met de overwinning. Svelta Melsele kon lange tijd gelijke tred houden maar bleek te onmondig om iets mee te nemen naar het Waasland.

 

De thuisploeg zorgde voor het eerste gevaar maar Olivier Van Goethem kon een scherpe voorzet van Derick Gyimah nog net wegwerken voor Menco Deryck (06’). Bryan Van Der Jeugt krulde een vrije trap nipt naast de kruising (08’). Aan de overzijde moest Levi Van Der Taelen een vlam van Jim Van Osselaer over de lat tillen (10’). Gyimah zette Bruno Baras op weg naar doel. De thuisspits plaatste de bal naast Mauro Van Den Wildenberg en Jordy Cathoir verlengde het leder in eigen doel (23’). Svelta had geen pasklaar antwoord of liep zich vast op de lokale verdediging. Het thuispubliek zag de score al verdubbeld toen Baras van ver uithaalde maar zijn pegel spatte uiteen op de dwarsligger (38’).

 

Ook na de koffie zorgde Lebbeke voor de eerste kans maar Baras geraakte niet voorbij Van Den Wildenberg (48’). De doorspurtende Jasper Penneman zag zijn poging naast verdwijnen (49’). Toen de doorgebroken Gyimah onder de zoden werd gewerkt door Cathoir mocht deze meteen gaan douchen (70’). De bezoekende goalie moest goed plat op een kopbal van Kevin De Wannemaeker na hoekschop (76’). Melsele reageerde via Van Osselaer maar zijn mooi gekrulde vrije trap verdween over de kruising (79’). Baras dwong Van Den Wildenberg plat op een scherpe voorzet (80’). Lebbeke slaakte een diepe zucht toen een vrije trap van Krim Didi pardoes in de handen van de thuisportier viel (85’). De bezoekers konden nog moeilijk onder de lokale druk uit. Eerst poeierde Ken Van Damme een voorzet rakelings over (88’) maar even later was het wel prijs toen Bryan Van Der Jeugt een inzenden tegen de netten kopte (91’)

 

Zaterdag 10 februari trekt FC Lebbeke naar Wervik en is Svelta Melsele gastheer voor VK Ninove.

 

FC Lebbeke: Van Der Taelen, De Wannemaeker, Copers, Van Damme, Deryck (85’ Ringoot), Van Der Jeugt, Baras (90’ Van Gyseghem), Gaye, Badiane, Persoons, Gyimah (79’ Van Impe).

 

Svelta Melsele: Van Den Wildenberg, Van Goethem (77’ Didi), Vekeman, Sinnaeve, Penneman, Van Osselaer, Vinck, Hos, Da Cunha (64’ N. Van Damme), Smet, Cathoir.

 

Doelpunten: 23’ Cathoir (o.g.) 1-0, 91’ Van Der Jeugt 2-0

 

Geel: 17’ K. Van Damme, 25’ Sinnaeve, 42’ Vinck, 42’ Persoons, 72’ Gyimah. Rood: 70’ Cathoir

 

Scheidsrechter: Van Vaerenbergh Beau


‹‹Terugkeren 
Contactgegevens
Terreinen A, B, C + 3 trapvelden (duiveltjes)
Koning Albert I straat 124
9280 Lebbeke
 
+32 (0)52 41 47 20
Volg ons
Copyright © 2018 Alle rechten voorbehouden
webdesign by Siteffect