10/02/2018 - FC Lebbeke onderuit bij Eendracht Wervik.

Eendracht Wervik deed een uitstekende zaak door FC Lebbeke met een flaterdoelpunt af te troeven. Opnieuw bleken de bezoekers hun kansen niet te kunnen afwerken of stuitten zij op de klasse van de thuisportier.

 

Wervik zorgde voor het eerste gevaar maar Kevin De Wannemaeker werkte eerst een scherpe voorzet van Kenzie Vandeputte in hoekschop voor de neus van Teddy Bouchart en stond nadien zijn doelman bij toen deze een poging van Jörg Dutoit niet kon klemmen (16’). Aan de overzijde kreeg Axel Bossekota een voorzet niet onder controle (24’). Toen De Wannemaeker zich verslikte was hij net op tijd terug om het schot van Vandeputte onschadelijk te maken (41’).

 

Na de pauze kregen de bezoekers een koud stortbad toen Levi Van Der Taelen een afstandsschot van Monssef Znagui door de handen liet glippen (53’). Eendracht ging door op zijn elan al verlengde Bouchart een voorzet naast (55’). Lebbeke reageerde met een vrije trap van Bryan Van Der Jeugt maar de ervaren Christophe Descamps was bij de pinken (64’). Een vlam van Van Der Jeugt strandde op de vuisten van Descamps en een schot van Ken Van Damme verdween in hoekschop (69’). Wervik voelde het gevaar maar Bouchart knalde naast en Vandeputte mikte op de paal (75’). Toen Bossekota in de fout ging op Kenneth Voet mocht hij meteen gaan douchen (77’). Vandeputte zette Amadou Badiane in de wind maar geraakte niet voorbij Van Der Taelen die in de slotminuten een uitstekende kans voor Vandeputte neutraliseerde.

 

Volgende zaterdag is FC Lebbeke gastheer voor leider FC Eppegem en trekt E. Wervik naar VK Ninove.

 

Eendracht Wervik: Descamps, Fleurman, Woodruff, Znagui (91’ Scheldeman), Bouchart (84’ Lambrecht), Dutoit (71’ Popelier), Vandeputte, Calu, Voet, Gekiere, Dewinter.

 

FC Lebbeke: Van Der Taelen, Neerinckx (81’ Van Impe), De Wannemaeker, Copers, Van Damme, Deryck, Van Der Jeugt, Bogemans, Bossekota, Gaye (46’ Baras), Badiane.

 

Doelpunten: 53’ Znagui 1-0

 

Gele kaarten: 82’ Znagui, 85’ Calu. Rood: 77’ Bossekota

 

Scheidsrechter: Bourdeaud’hui Simon


‹‹Terugkeren 
Contactgegevens
Terreinen A, B, C + 3 trapvelden (duiveltjes)
Koning Albert I straat 124
9280 Lebbeke
 
+32 (0)52 41 47 20
Volg ons
Copyright © 2018 Alle rechten voorbehouden
webdesign by Siteffect