28/10/2017 - Lebbeekse invallers zorgen voor winst tegen KVC Wingene

In een op het einde ontsierde wedstrijd leverde een dubbele wissel bij FC Lebbeke meteen ook de enige treffer op. Wat op papier een topper had moeten zijn werd een haast kansloze draak van een match om snel te vergeten.

 

Geen van beide ploegen kon tonen dat ze meedraaien in de top van de reeks. Op een eerste kans was het wachten tot Yannick Van Impe een vrije trap van Bryan Van Der Jeugt over kopte (14’). Gianni Lingier knalde een voorzet in de wolken (26’) en Amadou Badiane kopte een vrijschop voorlangs (36’).

 

Zelfde spelbeeld na de pauze al moest Dimitri Verhulst attent zijn op een ver schot van Menco Deryck (53’). Aan de overzijde kopte Michael Kissi een voorzet van dichtbij over (58’). Het thuispubliek claimde een strafschop toen Deryck nogal verdacht werd afgestopt (61’). Trainer Vandevelde voerde een dubbele wissel uit en dat loonde al binnen de minuut. Axel Bossekota bediende Bruno Baras en die knalde het leder in de benedenhoek (64’). Wingene was enigszins van slag en kon geen echte kansen afdwingen. Deryck probeerde de score op te drijven maar zijn overhoeks schot ging naast (85’). Bij de bezoekers begonnen de potjes serieus over te koken. Na een betwistte fase vloog Verhulst ver uit zijn doel om te gaan natrappen op Baras. Meteen heel wat stamp-, duw- en trekwerk aan beide kanten (90’). Scheidsrechter Vandevenne besloot dan maar om beiden een rode kaart te geven. Ook na het laatste fluitsignaal bleven de gemoederen zwaar verhit.

 

Volgende zondag trekt FC Lebbeke naar Dikkelvenne en is KVC Wingene gastheer voor VK Ninove; alle matchen om 14u30!

 

FC Lebbeke: Van Der Taelen, Neerinckx, Bodart, Deryck, Van Der Jeugt (78’ Unver), Bogemans, Gaye, Van Impe (63’ Baras), Van Gyseghem, Badiane, Persoons (63’, Bossekota).

 

KVC Wingene: Verhulst, Lahousse, Van Fleteren, Lingier (81’ De Deyne), Flederick, Hoornaert, Berquin (71’ Bruning), Kissi, Petrovic (86’ Van Craeyveld), Van Landschoot, Brogniez.

 

Doelpunt: 64’ Baras 1-0

 

Gele kaarten: 12’ Persoons, 39’ Neerinckx, 44’ Lingier, 67’ Badiane. Rode kaarten: 90’ Verhulst en Baras

 

Scheidsrechter: Vandevenne Pieter


‹‹Terugkeren 
Contactgegevens
Terreinen A, B, C + 3 trapvelden (duiveltjes)
Koning Albert I straat 124
9280 Lebbeke
 
+32 (0)52 41 47 20
Volg ons
Copyright © 2018 Alle rechten voorbehouden
webdesign by Siteffect