5/11/2017 - Zes doelpunten netjes verdeeld tussen SC Dikkelvenne en FC Lebbeke.

Aangenaam Oost-Vlaams duel waarin vooral de toeschouwers tot winnaars werden uitgeroepen. De bezoekers tekenden voor het betere technische voetbal en de thuisploeg kreeg iets meer kansen. Aan het eind kon iedereen tevreden naar huis.

 

Pas halfweg de eerste helft zorgde FC Lebbeke voor het eerste echte gevaar en dat was meteen prijs. Bruno Baras speelde Axel Bossekota vrij door het centrum van de verdediging en Gregory De Boel was kansloos (25’). Toen Kevin Bogemans in de fout ging op Loic Gevaert lag de bal op de stip (34’). Cédric Betremieux knalde de strafschop over.

 

Dikkelvenne kreeg na de koffie een herkansing toen de scheidsrechter handspel had gezien. Kevin Pollet zette wel de gelijkmaker op het bord (54’). De thuisploeg ging door op zijn elan maar Guillaume Clinckemaillie viseerde de bovenkant van de deklat (62’) en Levi Van Der Taelen ranselde een schuiver van Betremieux uit de benedenhoek (64’). Aan de overzijde nam Axel Bossekota een doorsteekpas van Amadou Badiane goed aan en De Boel had opnieuw geen kans (68’). Dikkelvenne reageerde via Betremieux die Guillaume Clinckemaillie bediende en de bordjes hingen terug gelijk (74’). Een afwijkend schot van de ingevallen Kevin Kesteloot viel voor de voet van Cédric Betremieux en de thuisploeg mocht juichen (82’). Ook nu duurde de vreugde niet zo lang. De pas ingekomen en klaarkijkende Yannick Van Impe nam een lange voorzet mee en stak deze over het hoofd van de uitgekomen De Boel (87’). Nog waren de kansen niet op. Ibrahim Unver geraakte niet voorbij de thuisportier (89’) en Betremieux kopte een voorzet nipt naast (90’).

 

Volgende zaterdag is FC Lebbeke gastheer voor SC Menen en trekt SC Dikkelvenne naar VK Ninove.

 

SC Dikkelvenne: De Boel, Pollet, Delaruelle, Clinckemaillie (88’ Voet), Van Eecke, Jabar Zada, Betremieux, Gevaert (77’ Kesteloot), Belmans, Euvrard, Martens.

 

FC Lebbeke: Van Der Taelen, Bodart (85’ Van Impe), Vierendeels (46’ Persoons) Deryck, Bogemans, Baras (72’ Van Der Jeugt), Bossekota, Gaye, Van Gyseghem, Badiane, Unver.

 

Doelpunten: 25’ Bossekota 0-1, 54’ Pollet 1-1, 68’ Bossekota 1-2, 74’ Clinckemaillie 2-2, 82’ Betremieux 3-2, 87’ Van Impe 3-3

 

Geel: 20’ Vierendeels, 40’ Pollet, 55’ Bogemans, 57’ Van Gyseghem, 73’ Deryck, 79’ Bodart, 89’ Bossekota, 90’ Jabar Zada

 

Scheidsrechter: Bergs Jiri


‹‹Terugkeren 
Contactgegevens
Terreinen A, B, C + 3 trapvelden (duiveltjes)
Koning Albert I straat 124
9280 Lebbeke
 
+32 (0)52 41 47 20
Volg ons
Copyright © 2018 Alle rechten voorbehouden
webdesign by Siteffect