11/11/2017 - FC Lebbeke verliest thuis van SC Menen

Een snedig en snelstorend Menen is er in geslaagd Lebbeke een eerste thuisnederlaag aan te smeren. De thuisploeg speelde zeker niet zijn beste wedstrijd met te weinig spelers die hun niveau haalden.

 

Veel middenveldspel in de eerste helft met amper echte kansen aan beide zijden. De bezoekers zochten duidelijk de counter en met hun snel omschakelende spelers haalden zij de thuisploeg uit zijn normale spel. Toen Malik Gaye in de fout ging op Gianni Sennesael lag de bal op de stip. Bart Buysse trapte de penalty onhoudbaar in de benedenhoek (24’). Lebbeke had geen pasklaar antwoord en ontsnapte aan de doodssteek toen een vrije trap van Buysse via de onderkant van de deklat terug in het veld sprong (38’).

 

Menen zocht na de pauze direct naar meer zekerheid maar toen Levi Van Der Taelen onder een voorzet door ging geraakte Sennesael niet voorbij Gaye (48’). Aan de overzijde bleef Leandro Depaepe attent op een schot in de draai van Axel Bossekota (52’). De thuisportier zweefde een knal van Sennesael uit de winkelhaak (55’). Bij de daarop volgende hoekschop klungelde de lokale verdediging en Gianni Sennesael kopte het leder tussen een bos spelers tegen de touwen (56’). Ei zo na mochten de boeken helemaal toe maar met een karpersprong kon Van Der Taelen een loeier van Jonas Vervaeke uit zijn doelvlak halen (58’). Lebbeke werd plots wakker al trapte Yannick Van Impe de bal in de handen van Depaepe (63’) en moest de bezoekende keeper een vlam van Bryan Van Der Jeugt in twee tijden onschadelijk maken (64’). Een voorzetschot van Van Der Jeugt sloeg te pletter tegen de onderkant van de lat maar kon nog net worden weggewerkt (67’). De aanstormende Bruno Baras knalde een breedtepas naast (78’). Toen Bossekota tot 2 keer toe foutief werd afgestopt schreeuwde het thuispubliek tevergeefs om een strafschop (81’).

 

Volgende zondag trekt FC Lebbeke naar HO Wolvertem-Merchtem en is SC Menen gastheer voor VK Ninove.

 

FC Lebbeke: Van Der Taelen, Neerinckx (74’ Persoons), Ringoot (46’ Baras), Van Der Jeugt(86’ Bodart), Bogemans, Bossekota, Gaye, Van Impe, Van Gyseghem, Badiane, Unver.

 

SCT Menen: Depaepe, Rogie, Vervaeke, Vanaudenaerde, Meulenyzer (87’ Vanhaecke), Sennesael, Buysse (89’ Mahieu), Demets (89’ Verschuere), Harinck, Derieuw, Gallo.

 

Doelpunten: 24’ Buysse 0-1, 56’ Sennesael 0-2

 

Gele kaarten: 24’ Gaye, 35’ Buysse, 72’ Vervaeke, 73’ Unver, 89’ Bossekota.

 

Scheidsrechter: Cayir Altan

 

De foto's van de match kan je hier bekijken. 


‹‹Terugkeren 
Contactgegevens
Terreinen A, B, C + 3 trapvelden (duiveltjes)
Koning Albert I straat 124
9280 Lebbeke
 
+32 (0)52 41 47 20
Volg ons
Copyright © 2018 Alle rechten voorbehouden
webdesign by Siteffect