19/11/2017 - FC Lebbeke onderuit bij HO Wolvertem-Merchtem

Voor de 2de opeenvolgende week heeft FC Lebbeke het onderspit moeten delven. De trainerswissel bij HOWM bleek een goede zet en de thuisploeg had aan een doelpunt genoeg om de 2de seizoenszege te laten optekenen.

 

Lebbeke zorgde voor het eerste gevaar maar Yannick Van Impe devieerde een voorzet over en Levi Van Der Taelen moest aan de bak op een schot van Julien Wauthy. Kevin De Wannemaeker kon een knal van Conor Laerenbergh nog net onschadelijk maken en Wauthy deed hetzelfde bij een poging van Menco Deryck. De bezoekende goalie haalde een pegel van Robbe Vandevoorde van onder de lat en Sem Mpati kopte net naast. De thuisploeg slaakte een zucht van verlichting toen Ibrahim Unver op de paal mikte.

 

Ook na de pauze had Lebbeke de eerste kans maar Michiel Van Gijzeghem duwde het schot van Deryck in hoekschop. Vandevoorde stuurde Sem Mpati door het hart van de bezoekende verdediging en HOWM mocht juichen. De thuisploeg ging door op zijn elan maar Laerenbergh geraakte niet voorbij Van Der Taelen. Lebbeke kon geen echte vuist maken en de thuisportier gaf geen krimp op enkele halve kansen.

 

Volgende zaterdag is FC Lebbeke gastheer voor Merelbeke en trekt HO Wolvertem naar VK Ninove.

 

HO Wolvertem-Merchtem: Van Gijzeghem, Lyase Gengezo, Laerenbergh (90’ Lapage), Rivera Armayones (88’ Plas), Quansah, Delhaye, Vandevoorde, Wauthy, Mpati, Meysmans, Van Keer

 

FC Lebbeke: Van Der Taelen, Neerinckx, De Wannemaeker, Bodart, Copers, Van Damme, Deryck, Van Der Jeugt, Bogemans, Baras, Bossekota, Podevijn, Gaye, Van Impe, Badiane, Persoons, Unver, Gyimah, Blommaert, Ringoot, Van Gyseghem,

 

Doelpunt: 56’ Mpati 1-0

 

Gele kaarten: 62’ Wauthy, 71’ Unver, 76’ Persoons, 82’ Gaye, 89’ Laerenbergh

 

Foto's van de match? Die kan je hier bekijken! 


‹‹Terugkeren 
Contactgegevens
Terreinen A, B, C + 3 trapvelden (duiveltjes)
Koning Albert I straat 124
9280 Lebbeke
 
+32 (0)52 41 47 20
Volg ons
Copyright © 2018 Alle rechten voorbehouden
webdesign by Siteffect