3/12/2017 - FC Lebbeke deelt de punten met KSK Vlamertinge

Geen 8ste zege voor FC Lebbeke dat lange tijd uitzicht had op de overwinning. In het slot viel voor KSK Vlamertinge de gelijkmaker uit de lucht.

 

Al in de openingsminuut toonde de thuisploeg zich gevaarlijk maar Levi Van Der Taelen neutraliseerde de poging van Tom Deman. Lebbeke reageerde via Kevin De Wannemaeker maar zijn kopbal verdween voorlangs (03’). Kenneth Neve geraakte niet voorbij Van Der Taelen (06’) en Menco Deryck mikte op de buitenkant van de paal (11’). Vlamertinge nam het heft in handen al besloot Michel Ternest eerst naast (22’) en strandde hij nadien op de bezoekende portier (37’). Axel Bossekota vergat een foutje af te straffen en de lokalen slaakten een zucht van verlichting (41’).

 

Justin Vanbrabandt moest zich na de pauze tonen op een afstandsschot van Ibrahim Unver (51’) maar had geen verhaal toen Menco Deryck een collectieve aanval afrondde (56’). De thuisploeg had geen pasklaar antwoord al aarzelde Dieter Wittesaele te lang van dichtbij (81’). FC Lebbeke kreeg dan toch het deksel op de neus nadat Michiel Ternest een verloren voorzet in een tijd op de slof nam (84’).

 

Volgende zaterdag is FC Lebbeke gastheer voor Avanti Stekene en trekt KSK Vlamertinge naar VK Ninove.

 

FC Lebbeke: Van Der Taelen, De Wannemaeker, Bodart, Copers, Van Damme, Deryck, Bossekota (80’ Gyimah), Podevijn, Badiane, Persoons, Unver (83’ Van Impe)

 

KSK Vlamertinge: Vanbrabandt, Wille, Pecqueux, Boeve, Cappoen, Ternest, Neve, Demeulemeester (69’ Wittesaele), Deman, Winnock, Verstraete

 

Doelpunten: 56’ Deryck 0-1, 84’ Ternest 1-1

 

Gele kaarten: Demeulemeester, Wille, Podevijn, Deryck, Badiane


‹‹Terugkeren 
Contactgegevens
Terreinen A, B, C + 3 trapvelden (duiveltjes)
Koning Albert I straat 124
9280 Lebbeke
 
+32 (0)52 41 47 20
Volg ons
Copyright © 2018 Alle rechten voorbehouden
webdesign by Siteffect