9/12/2017 - FC Lebbeke knoopt terug aan met de zege na winst tegen Avanti Stekene

Voor het eerst in vele weken kon Lebbeke nog eens over alle spelers beschikken en dat leverde eindelijk nog eens een 3-punter op na de 2 op 15. Een stug en afwachtend spelend Stekene speculeerde duidelijk op een countergoal maar die kwam er niet.

 

Van bij de aftrap zette FCL de bezoekers onder druk al verlengde Menco Deryck een voorzet van Bryan Van Der Jeugt pal op Fedric Samson (11’). De dribbelende Bruno Baras stuitte op een voetveeg van de bezoekende goalie (27’) en de diepgestuurde Van Der Jeugt vlamde een voorzet in de wolken (37’).

 

Zelfde spel beeld na de rust met een attente Samson op een vrije trap van Van Der Jeugt (49’) terwijl Baras een stap te kort kwam om een voorzet van Deryck in doel te verlengen (51’). Toen Deryck opnieuw de linkerflank oprolde tikte opportunist Bruno Baras de voorzet tegen de netten (57’). Lebbeke ging door op zijn elan maar Samson had een knappe reflex in huis op een loeier van Kevin Bogemans (61’). Avanti reageerde nu toch maar Bram Mennes knalde een afvallende bal hoog over (66’). Kevin De Wannemaeker kopte een hoekschop in de handen van de bezoekende doelman (73’) en Derick Gyimah rateerde volledig de volgende voorzet (75’). De laaguitvallende Samson moest een afstandsschot van Ken Van Damme lossen en de spurtende Baras zette de netten bol maar werd onbegrijpelijk afgevlagd (78’). Stekene voerde de druk op al kwam er geen echt doelgevaar. De laatste kans was voor Axel Bossekota maar die vlamde op Samson (86’).

 

Volgende zaterdag trekt FC Lebbeke naar VK Ninove en zondag is Avanti Stekene gastheer voor FC Wetteren.

 

FC Lebbeke: Van Der Taelen, De Wannemaeker, Copers, Van Damme, Deryck, Van Der Jeugt (69’ Persoons), Bogemans, Baras (82’ Badiane), Podevijn, Gaye, Gyimah (75’ Bossekota).

 

Avanti Stekene: Samson, Mag’Kavula, De Smet, Koppen, Klippelaar (86’ Laeremans), Zarzour (72’ Blomme), Mennes, Franssens, Derudder, Thuy, Van Hecke (58’ Dewilde).

 

Doelpunt: 57’ Baras 1-0

 

Gele kaarten: 48’ De Smet, 52’ Van Der Jeugt

 

Scheidsrechter: Van Dyck Jonas


‹‹Terugkeren 
Contactgegevens
Terreinen A, B, C + 3 trapvelden (duiveltjes)
Koning Albert I straat 124
9280 Lebbeke
 
+32 (0)52 41 47 20
Volg ons
Copyright © 2018 Alle rechten voorbehouden
webdesign by Siteffect