16/12/2017 - FC Lebbeke geeft VK Ninove het nakijken op de Kloppers.

Na 3 gelijke spelen op rij wou Ninove nog eens met een overwinning uitpakken maar kreeg al snel een opdoffer te verwerken. Aan het halfuur was alles te herdoen en toen Lebbeke opnieuw op voorsprong klom moest de thuisploeg passen.

 

De stadionklok had amper 1 toertje gemaakt of Kevin Bogemans stak de bal tussen Glenn Van Den Branden en Matthias Goossens en Bruno Baras zette de netten bol. De bezoekers lieten meteen het initiatief aan VK dat wel wou maar er niet in slaagde de Lebbeekse defensie uit verband te spelen. Halfweg de 1ste helft kon Arno Ardans nog net een scherpe voorzet van Menco Deryck onschadelijk maken. Aan de overzijde kreeg Van Den Branden tussen een hoop benen de bal net niet over de doellijn (29’). Een doelpunt hing in de lucht en dat kwam er ook. Van op ongeveer 25 meter plaatste Kai Knipping het leder buiten bereik van Levi Van Der Taelen (31’). Ook Ken Van Damme probeerde het van op afstand maar was minder succesvol.

 

Na de rust zorgde Ninove voor het eerste gevaar met een vrije trap van Tim De Meersman. Van Der Taelen kreeg de bal niet helemaal onder controle en Michel Lepage besloot voorlangs (52’). Koen Verhaeghe kopte een voorzet van Yves Bellon over (54’). De snelle Menco Deryck liet de thuisdefensie ter plaatse en Goossens had geen verhaal tegen het gekruiste schot (55’). De bezoekers gingen door op hun elan en zaten op rozen na een knappe controle en een onhoudbaar geplaatste bal van Derick Gyimah (66’). De thuisploeg reageerde maar kwam niet verder dan een kopkans voor Verhaeghe. Lebbeke counterde gevat en kende ook pech toen een poging van Yannick Van Impe via maatje Bryan Van Der Jeugt naast de kooi verdween. In het slot kon Goossens verder onheil voorkomen bij een dribbel van Baras.

 

Na de winterstop krijgt FC Lebbeke op zaterdag 13 januari FC Mariekerke op bezoek en is VK Ninove gastheer voor Stekene

 

VK Ninove: Goossens, Van Den Branden, Knipping,  Ardans, Bellon, Verhaeghe, De Meersman, Schamp, Lepage (63’ Hertveldt), Aerts (72’ Van Gucht), De Crick.

 

FC Lebbeke: Van Der Taelen, De Wannemaeker, Copers, Van Damme, Deryck, Van Der Jeugt, Bogemans, Baras (80’ Badiane), Podevijn (54’ Persoons), Gaye, Gyimah (68’ Van Impe).

 

Doelpunten: 01’ Baras 0-1, 31’ Knipping 1-1, 55’ Deryck 1-2, 66’ Gyimah 1-3

 

Gele kaarten: Copers, Lepage, Bogemans, Van Gucht, van Impe.

 

Scheidsrechter: De Bruyne


‹‹Terugkeren 
Contactgegevens
Terreinen A, B, C + 3 trapvelden (duiveltjes)
Koning Albert I straat 124
9280 Lebbeke
 
+32 (0)52 41 47 20
Volg ons
Copyright © 2018 Alle rechten voorbehouden
webdesign by Siteffect