25/02/2018 - FC Lebbeke wint afgetekend bij Jong Lede

Al vroeg keek FC Lebbeke tegen een achterstand aan via een owngoal maar nog voor de rust draaiden de bezoekers de rollen om. Toen Mattis Persoons zijn hattrick vervolledigde lag Jong Lede helemaal uitgeteld. In het slot scoorde Persoons een 4de keer.

 

De thuisploeg zette de bezoekers direct onder druk maar kon pas juichen toen Robin Neerinckx het leder in eigen doel werkte (08’). De uitstekend leidende Brent Staessens floot de flaterende assistent Vermeulen terug toen die vlagde voor positiebuitenspel van Bruno Baras en keurde de gelijkmaker van Mattis Persoons terecht goed (36’). Persoons dreef de score op net voor de rust al zag Vermeulen de offside niet (43’).

 

Jong Lede zocht na de koffie naar de gelijkmaker maar Levi Van Der Taelen ranselde een vrije trap van Nicolas Van Peteghem uit de benedenhoek. Ook op een actie van Jonas De Landtsheer ging de bezoekende goalie goed plat. Na lokaal balverlies werd Persoons diep gestuurd en de slapende assistent Versluys greep niet in. Bart Meulewaeter mocht zich terug omdraaien (69’). Voor de thuisploeg ging het licht meteen uit en Lebbeke kon snel counteren en de ruimte goed benutten. De net ingevallen Nicolas Bodart bood Mattis Persoons een 4de treffer op een schoteltje (89’) en stuitte zelf in de slotminuut op de lokale portier.

 

Volgende zaterdag is FC Lebbeke gastheer voor FC Wetteren en trekt Jong Lede naar VK Ninove.

 

Jong Lede: Meulewaeter, Pieren, Mertens, Van Den Bossche, Spotbeen, Van Peteghem, Meersschaut, Nelis, Malfroy (73’ Verhasselt), De Landtsheer, Hellinckx.

 

FC Lebbeke: Van Der Taelen, Neerinckx, De Wannemaeker, Copers, Van Gyseghem, Bogemans, Baras (76’ De Vlieger), Bossekota (72’ Van Der Jeugt), Badiane, Persoons, Gyimah (87’ Bodart).

 

Doelpunten: 08’ Neerinckx (o.g.) 1-0, 36’ 43’ 69’ 89’ Persoons 1-1, 1-2, 1-3, 1-4

 

Gele kaarten: 52’ Hellinckx, 73’ Pieren

 

Scheidsrechter: Brent Staessens


‹‹Terugkeren 
Contactgegevens
Terreinen A, B, C + 3 trapvelden (duiveltjes)
Koning Albert I straat 124
9280 Lebbeke
 
+32 (0)52 41 47 20
Volg ons
Copyright © 2018 Alle rechten voorbehouden
webdesign by Siteffect