3/03/2018 - FC Lebbeke en FC Wetteren lossen elkaar van geen vin

Met de 5de plaats als inzet en om voeling te houden met de top keken FC Lebbeke en FC Wetteren elkaar in de ogen. De thuisploeg opende vroeg de score. Aan het uur hingen de bordjes gelijk en dat bleef zo tot het einde.

 

Beide ploegen begonnen aan een hoog tempo al nam Lebbeke iets meer initiatief. Toen Kevin Bogemans een vrije trap op het hoofd van Bruno Baras krulde mochten de lokalen juichen (08’). Gertjan Verhoeven kon een dubbele achterstand verijdelen nadat hij een knal van Menco Deryck nog net in hoekschop devieerde (14’). Wetteren reageerde met een snelle counter van Robin Baert die alleen voor Levi Van Der Taelen verscheen maar naast vlamde (16’). Bij een nieuwe uitbraak geraakte Baert niet voorbij de thuisportier (25’) die ook attent bleef bij een schot uit de 2de lijn van opnieuw Baert (34’).

 

Lebbeke zorgde voor het eerste gevaar na de koffie en Verhoeven moest plat op een kopbal van Baras (46’). Wetteren zocht verwoed naar de gelijkmaker en zette de thuisdefensie onder druk. Toen Bogemans in de fout ging op Burak Koyuncu lag de bal op de stip. Ex-Lebbekespeler Matthias Van Peteghem knalde droog binnen (61’). De thuisploeg geraakte nog moeilijk uit de omknelling al liftte Derick Gyimah uit een moeilijke positie de bal over (66’). De bezoekers claimden in het slot een 2de strafschop maar die werd weggewuifd (89’).

 

Volgende zondag trekt FC Lebbeke naar Wingene en zaterdag is FC Wetteren gastheer voor VK Ninove.

 

FC Lebbeke: Van Der Taelen, Neerinckx, De Wannemaeker, Copers, Van Gyseghem, Deryck, Bogemans, Baras, Badiane, Persoons, Gyimah (71’ Van Der Jeugt).

 

KFC Wetteren: Verhoeven, Schouppe, Gille, Ringoet, Van Peteghem, Balaj, Baert, Koyuncu, Deham, Van Caelenberg, Van Lierde.

 

Doelpunten: 08’ Baras 1-0, 61’ Van Peteghem 1-1

 

Gele kaarten: 39’ Bras, 56’ Badiane, 74’ Van Gyseghem

 

Scheidsrechter: Olaerts Tristan


‹‹Terugkeren 
Contactgegevens
Terreinen A, B, C + 3 trapvelden (duiveltjes)
Koning Albert I straat 124
9280 Lebbeke
 
+32 (0)52 41 47 20
Volg ons
Copyright © 2018 Alle rechten voorbehouden
webdesign by Siteffect