11/03/2018 - FC Lebbeke haalt een gelijkspel bij KVC Wingene

De toppers blijven zich opvolgen voor FC Lebbeke dat naar het West-Vlaamse VC Wingene trok. Kort voor het uur klommen de bezoekers op voorsprong maar een kwartier later hingen de bordjes gelijk.

 

Was de heenmatch een haast kansloze draak van een match, ook de terugwedstrijd stond zeker niet bol van de echte mogelijkheden. Wingene zorgde voor het eerste gevaar maar Flederick kon een vrijschop van Brogniez niet verlengen. Aan de overzijde knalde Menco Deryck een assist van Robin Neerinckx naast. Veel middenveldspel maar beide verdedigingen gaven geen krimp.

 

In een betere tweede helft kwam er meer animo. Petrovic mocht vervroegd gaan douchen na foutief ingrijpen (2de geel). Kevin Bogemans zwiepte de vrije trap tot bij Nicolas Bodart die het leder tegen de netten schoof (57’). Wingene reageerde onmiddellijk en Levi Van Der Taelen moest in de voeten van Brogniez na een voorzet van Kissi. De ervaren thuisaanvaller bleef de bezoekende defensie onder druk zetten en toen hij Berquin bereikte werkte deze beheerst af (72’). De lokalen zochten de winnende treffer maar een kopbaldoelpunt van Demaitre werd terecht afgekeurd en Flederick viseerde de buitenkant van de paal.

 

Volgende zaterdag is FC Lebbeke gastheer voor leider Dikkelvenne en trekt Wingene naar VK Ninove

 

FC Lebbeke: Van Der Taelen, Neerinckx, De Wannemaeker, Bodart, Copers, Deryck, Van Der Jeugt, Bogemans, Baras (82’ Van Impe), De Vlieger (66’ Ringoot), Badiane.

 

KVC Wingene: Iket, Lahousse, Van Fleteren, Demaitre, Flederick, Hoornaert, Berquin, Kissi, Petrovic, Van Landschoot, Brogniez (85’ Lingier)

 

Doelpunt: 57’ Bodart 0-1, 72’ Berquin 1-1

 

Gele kaarten: 17’ Kissi, 30’ Bodart, 81’ Van Der Jeugt, 86’ Badiane, 88’ Ringoot. Rood (2x geel): 55’ Petrovic, 90’ Deryck

 

Scheidsrechter: Lefever Robin


‹‹Terugkeren 
Contactgegevens
Terreinen A, B, C + 3 trapvelden (duiveltjes)
Koning Albert I straat 124
9280 Lebbeke
 
+32 (0)52 41 47 20
Volg ons
Copyright © 2018 Alle rechten voorbehouden
webdesign by Siteffect