15/04/2018 - FC Lebbeke zorgt in het slot voor een gelijkspel bij FC Merelbeke

Aangename wedstrijd waarin Merelbeke nog voor het halfuur een dubbele voorsprong liet optekenen. Lebbeke liet niet begaan en aan het einde stond een billijk gelijkspel op het scorebord.

 

De bezoekers zorgden voor het eerste gevaar maar Bruno Baras kwam centimeters te kort om een voorzet van Menco Deryck binnen te koppen. Merelbeke reageerde via Thomas Zwart die echter zijn controle enigszins miste en Levi Van Der Taelen was bij de pinken (17’). De thuisploeg bleef de openingstreffer najagen en dat lukte. Een actie van Manki Saidy werd onvoldoende weggewerkt en Kevin Elaut knalde binnen (22’). Lebbeke enigszins van slag en toen Sasah Akwasi Oduro kon voorzetten naar Bracht Van Cauwenberge zette die de netten bol (26’). De bezoekers namen de match over maar Deryck kopte een voorzet van Axel Bossekota op Sven De Volder. Ook op een afstandsschot van Deryck gaf de thuisportier geen krimp.

 

Wisselende kansen na de pauze met een schot voorlangs van Zwart en een vlam net over van Mattis Persoons. Ook Oduro mikte te hoog en De Volder was attent op een vrije trap van Baras. Even later zocht en vond Baras het hoofd van Mattis Persoons en de aansluiting was een feit (72’). Lebbeke trok nu alle registers open en bij Merelbeke was het pompen of verzuipen. Kevin De Wannemaeker trok mee in de vuurlijn, kreeg de bal toegespeeld van Deryck en trapte de gelijkmaker binnen na een knappe actie (89’).  

 

Volgende zondag is FC Lebbeke gastheer voor SK Vlamertinge en trekt FC Merelbeke naar VK Ninove.

 

FC Merelbeke: De Volder, Vrijens, Oduro (70’ Vandendriessche), Zwart, Ongena (63’ Van der Cruyssen), Elaut, De Weirdt, Seynaeve, Van Cauwenberge, Saidy (79’ Schelstraete), Van Der Wilt.

 

FC Lebbeke: Van Der Taelen, Neerinckx, De Wannemaeker, Van Gyseghem (79’ Van Impe), Copers, Van Damme (68’ Ringoot), Deryck, Bogemans, Baras, Bossekota (46’ Van Der Jeugt), Persoons.

 

Doelpunten: 22’ Elaut 1-0, 26’ Van Cauwenberge 2-0, 72’ Persoons 2-1, 89’ De Wannemaeker 2-2

 

Gele kaarten: geen

 

Scheidsrechter: Brinckman Jurgen


‹‹Terugkeren 
Contactgegevens
Terreinen A, B, C + 3 trapvelden (duiveltjes)
Koning Albert I straat 124
9280 Lebbeke
 
+32 (0)52 41 47 20
Volg ons
Copyright © 2018 Alle rechten voorbehouden
webdesign by Siteffect