15/08/2019 - FC Lebbeke verslaat KAV Dendermonde met het kleinste verschil

Wedstrijd om snel te vergeten waarin de thuisploeg aan 1 treffer genoeg had om te winnen. Een te trage opbouw, te veel slechte passen en een duidelijk gebrek aan creativiteit beperkten de echte kansen aan beide zijden.

 

KAVD probeerde van in het begin enige druk te zetten maar werd goed opgevangen. FCL nam de match over en toen Angelo Borghgraef de bal voor doel zwiepte stond Niels Martin op de goede plaats om de voorzet binnen te duwen (18’). Veel middenveldspel aan een gezapig tempo zorgde voor een duidelijk gebrek aan kansen. Enige opwinding kwam er toen Mounir Kissami zwaar uithaalde maar zijn streep verdween voorlangs (38’). Even later kopte Koen Verhaeghe een voorzet van Jens Ringoot op Hannes D’Hauwers (41’) en kon Sam Van Ransbeeck een kopbal van Thibault De Vlieger nog uit de baan halen (44’).

 

Enkele vervangingen aan en na de rust brachten geen soelaas want in de 2de helft waren de kansen nog schaarser. Verhaeghe liftte een voorzet naast (74’) en Jonas Aeyels was attent op een grondscherende vrije trap van Tim De Schepper (76’).

 

Zaterdagavond is FC Lebbeke gastheer voor Vlaamse Ardennen (19u30) en zondag krijgt KAV Dendermonde het team van KSK Zingem over de vloer (16u00).

 

FC Lebbeke: Aeyels, Van Renterghem (46’ Loriers), D’Heer, Verhaeghe, Martin (62’ Sey), Ben Abbès, Kabera (46’ Van De Sompel), Ringoot, Borghgraef (62’ De Pauw), Van Gyseghem, De Vlieger (46’ Van Der Jeugt).

 

KAV Dendermonde: D’Hauwers, Van Ransbeeck, Baetens (69’ Agushev), Kissami, Van Damme (63’ Agbo), Ditutala (57’ Parevic), De Schepper, De Coninck (63’ Mamouni), Broeckaert, Wauters (69’ Saerens), Delhaye (82’ Ibumbu)

 

Doelpunten: 18’ Martin 1-0

 

Scheidsrechter: Smeets Joppe


‹‹Terugkeren 
Contactgegevens
Terreinen A, B, C + 3 trapvelden (duiveltjes)
Koning Albert I straat 124
9280 Lebbeke
 
+32 (0)52 41 47 20
Volg ons
Copyright © 2020 Alle rechten voorbehouden
webdesign Siteffect