24/08/2019 - EfficiŽnte FC Lebbeke haalt het van de City Pirates

Met de competitiestart van volgende week in het achterhoofd kreeg FC Lebbeke het bezoek van City Pirates Antwerpen. Beide ploegen gingen voluit hun kans al werkte de thuisploeg het beste af en aan de rust lag de wedstrijd in een definitieve plooi.

 

Vlotte en aangename match tussen 2 enigszins evenwaardige teams uit 3de Amateurklasse die zochten naar het openingsdoelpunt. Nog in de aanvangsminuut knalde de diep gestuurde Fallou Fall het leder onbesuisd naast. Jelte Schrauwen was attent op een kopbal van Niels Martin (06’). De snel omschakelende Pirates zetten FC Lebbeke onder druk maar de collectief hard werkende thuisploeg plooide niet en zocht de counter. Mike De Pauw zette een vlotte 1-2 op met Jordy Maluka en Schrauwen had geen verhaal (31’). City Pirates reageerde met een afstandsschot van Dani Wilms al kon hij Levi Van Der Taelen niet verrassen (33’). Een hoekschop werd weggekopt maar de bal viel voor de voeten van Mike De Pauw die van op zo’n 25 meter in de benedenhoek mikte (35’). Lebbeke ging door op zijn elan en bij een verre voorzet richting Martin bediende die Koen Verhaeghe en de netten stonden opnieuw bol (41’).

 

Wie na de pauze te lang in de kantine bleef zag niet hoe een ongeconcentreerde thuisploeg zich in de luren liet leggen door Dominique Ernst na een bezoekende inworp (47’). Toch bleek dit doelpunt niet voldoende voor de bezoekers om meer druk te zetten op de secure lokale verdediging. Thomas Van Renterghem poeierde de bal op de vuisten van de bezoekende goalie (51’). Fall kopte een voorzet net naast (59’) en een verre loeier van Mohamed El Jattari vloog over de kruising (67’). De vele wissels haalden nu wel het tempo enigszins uit het spel en echte kansen vielen er niet meer te noteren.

 

Volgende zondag trekt FC Lebbeke naar Avanti Stekene en zaterdag is City Pirates gastheer voor FC Turnhout.

 

FC Lebbeke: Van Der Taelen, Van De Sompel, Van Renterghem (60’ Kabera), Moerenhout (60’ Ben Abbès), Van Damme, Verhaeghe (75’ Van Der Jeugt), Martin (75’ Sey), Ringoot (53’ D’Heer), De Pauw, Loriers (75’ Van Gyseghem), Maluka (60’ Monday).

 

City Pirates: Schrauwen, Lkoutbi (46’ Mcmillen), Van Den Bogerd, Van Hove (46’ Sababti), Fall, Ernst, Kwik, Baert (63’ El Jattari), Nascimento (46’ Sefiani), Wilms (46’ Oppong), Dreesen (60’ Van Hove).

 

Doelpunten: 31’ en 35’ De Pauw 1-0 en 2-0, 41’ Verhaeghe 3-0, 47’ Ernst 3-1

 

Scheidsrechter: Verbeke Bert


‹‹Terugkeren 
Contactgegevens
Terreinen A, B, C + 3 trapvelden (duiveltjes)
Koning Albert I straat 124
9280 Lebbeke
 
+32 (0)52 41 47 20
Volg ons
Copyright © 2020 Alle rechten voorbehouden
webdesign Siteffect