21/09/2019 - Gouden 3-punter voor FC Lebbeke tegen KVC Wingene

Pas toen FC Lebbeke na het uur op voorsprong klom kwam er enig animo in de wedstrijd. Geen schoonheidsprijs en een match om zeker snel te vergeten al had KVC Wingene geen verhaal tegen de vierende thuisploeg.

 

Over de 1ste helft kunnen we vrij kort zijn: behoudens een vroege vervanging en 2 gele kaarten, niets gebeurd.

 

Bij aanvang van de 2de helft leek het spelbeeld er iets beter uit te zien al vlamde Jens Hoornaert een voorzet in de wolken (48’). Diezelfde Hoornaert probeerde het met een verre boogbal maar Levi Van Der Taelen was attent (59’). Een afwijkende verre knal viel voor de voeten van de mee opgerukte Thomas Van Renterghem en die vlamde de bal tegen de netten (63’). FC Lebbeke ging onmiddellijk terug in de aanval maar Jordy Maluka kon een pass van Glory Monday niet in doel verlengen (65’). Van Der Taelen plukte een rechtstreeks getrapte corner uit de kruising (70’) en Maluka knalde een voorzet over (72’). Jordy Maes kon niet bij een vrije trap in het pak van Ken Van Damme maar het leder werd nog weggewerkt (78’). KVC Wingene was te onmondig om echte kansen te creëren al moest de thuisportier een voorzetschot van Sven Cornette uit de baan halen (83’).

Opdracht volbracht dus voor FC Lebbeke en KVC Wingene met lege handen terug naar West-Vlaanderen.

 

Volgende zondag trekt FC Lebbeke naar Jong Lede en zaterdag is KVC Wingene gastheer voor Torhout.

 

FC Lebbeke: Van Der Taelen, Van De Sompel, Van Renterghem, D’Heer, Van Damme, Monday, Verhaeghe (83’ Van Der Jeugt), Ringoot, De Pauw (90’ Ben Abbès), Loriers, Maluka. Res: Aeyels, Kabera.

 

KVC Wingene: Maes, Vermeulen, Vanmaele, Van Roose, Lingier (12’ Rushiti), Flederick, Hoornaert, Selmani, De Loof (87’ Lauwrensens), Vangheluwe, Cornette. Res: Vandewiele, De Wilde.

 

Doelpunt: 63’ Van Renterghem 1-0

 

Gele kaarten: 28’ Vermeulen, 44’ Selmani, 82’ Cornette, 90’ Vanmaele

 

Scheidsrechter: Mataj Ermaild


‹‹Terugkeren 
Contactgegevens
Terreinen A, B, C + 3 trapvelden (duiveltjes)
Koning Albert I straat 124
9280 Lebbeke
 
+32 (0)52 41 47 20
Volg ons
Copyright © 2020 Alle rechten voorbehouden
webdesign Siteffect