29/09/2019 - FC Lebbeke wint op verplaatsing bij Jong Lede

Met een doelpunt in het begin en een tegen het slot haalde FC Lebbeke de 3de seizoenszege binnen al was Jong Lede tussendoor wel op gelijke hoogte gekomen. Meteen houden de bezoekers voeling met de top van de rangschikking.

 

Nadat Richard Mendoza zich verslikte kon de vrijstaande Koen Verhaeghe haast moeiteloos een voorzet van Glory Monday voorbij Bart Meulewaeter binnen knikken (05’). Jong Lede reageerde met een knal van Yordi Pieren die echter via een bezoekende voet net naast verdween. De goed combinerende thuisploeg benutte de ruimte in de rug van de bezoekende defensie maar teveel foute controles neutraliseerden het gevaar. Toen Pieren het leder op de onderkant van de lat mikte kopte Jarich Hellinckx de gelijkmaker tegen de touwen (35’). Verdere kansen in de 1ste helft bleven uit.

 

Na de pauze hielden beide ploegen elkaar in evenwicht zodat echte kansen schaars waren. Nicolas Van Peteghem devieerde een voorzet net naast. De snel counterende Glory Monday bezorgde de thuisploeg een koude douche in de slotminuten (85’).

 

Volgende zaterdag is FC Lebbeke gastheer voor KSK Eppegem en trekt Jong Lede naar KM Torhout.

 

Jong Lede: Meulewaeter, Gyselinck, Verplancke, Trompet (86’ Joos), Van Peteghem, Baevegems, Pieren (90’ Mayanda), Jonas De Landtsheer, Mendoza, Hellinckx, Bauwens. Res: Piro, Ngarukiye.

 

FC Lebbeke: Van Der Taelen, Van De Sompel, Van Renterghem, D’Heer (77’ Ben Abbès), Van Damme, Monday, Verhaeghe (86’ Kabera), Martin (65’ De Pauw), Ringoot, Loriers, Maluka. Res: Aeyels.

 

Doelpunten: 05’ Verhaeghe 0-1, 35’ Hellinckx 1-1, 85’ Monday 1-2

 

Gele kaarten: 36’ Van Der Taelen, 60’ Verhaeghe, 63’ Ringoot, 72’ Gyselinck

 

Scheidsrechter: Verheyden Christophe


‹‹Terugkeren 
Contactgegevens
Terreinen A, B, C + 3 trapvelden (duiveltjes)
Koning Albert I straat 124
9280 Lebbeke
 
+32 (0)52 41 47 20
Volg ons
Copyright © 2020 Alle rechten voorbehouden
webdesign Siteffect