5/10/2019 - FC Lebbeke stuurt nu ook KFC Eppegem puntenloos naar huis

Voor de 3de opeenvolgende week liet FC Lebbeke zijn supporters juichen na een hard bevochten zege tegen een toch sterk KFC Eppegem. In een snel gespeelde wedstrijd volstond een treffer in de 2de helft om de 3 punten in eigen huis te houden.

 

De thuisploeg opende de match heel snel maar de knal van Thomas Van Renterghem vloog net naast (01’). Eppegem reageerde direct maar Alexander Bell besloot te zwak op Levi Van Der Taelen na balverlies (03’). Niels Martin zette voor aan Jordy Maluka maar die kreeg onvoldoende controle over de bal (16’). Toen Maluka het van uit een scherpe hoek probeerde ging Kenneth Leemans gepast plat (17’) en moest Kensau Masangu een voorzet van Martin in hoekschop werken (18’). Van Renterghem verlengde een vrije trap van Martin en Leemans moest opnieuw plat (22’). Eppegem counterde steeds heel snel maar echte kansen kwamen er niet. Leemans bleef attent toen Van Renterghem kwam opzetten (34’). Aan de overzijde was Van Der Taelen bij de pinken op een door Jorn Rijmenams doorgekopte vrije trap (36’).

 

De bezoekers kwamen snedig uit de kleedkamers maar de thuisportier kon de naar binnen snijdende Nacer Benhamou nog met de voet afstoppen (46’) terwijl Maxim Breugelmans de wolken viseerde (47’). Een scherpe voorzet van Benhamou ging onberoerd voorlangs (49’). Maluka kopte een voorzet van Koen Verhaeghe net naast (50’). Verhaeghe zette zich door op de flank en lepelde de bal op de borst van Jordy Maluka. De spits draaide zich goed vrij en de bezoekende goalie was kansloos (52’). Eppegem was aangeslagen en wou snel de gelijkmaker netten maar FC Lebbeke bleef collectief sterk. Toch ontsnapten de lokalen toen een kopbal in het pak viel en Kenny Christiaens het leder op de deklat vlamde (85’).

 

Volgende zaterdag trekt FC Lebbeke naar HO Wolvertem-Merchtem en zondag is KFC Eppegem gastheer voor KM Torhout.

 

FC Lebbeke: Van Der Taelen, Van De Sompel, Van Renterghem, Van Damme, Monday (82’ D’Heer), Verhaeghe (74’ De Pauw), Martin (90’ Kabera), Ben Abbès, Ringoot, Loriers, Maluka. Res: Aeyels.

 

KFC Eppegem: Leemans, Christiaens, Boudart (67’ Sota), Masangu, M. Breugelmans, Rijmenams, Bell, Van Remoortel, Benhamou, Cornelissens, Vereecke (80’ G. Breugelmans). Res: Pashaj, Fontaine.

 

Doelpunten: 52’ Maluka 1-0

 

Gele kaarten: 43’ Ben Abbès, 45’ Van Renterghem, 83’ Masangu

 

Scheidsrechter: Cayir Altan


‹‹Terugkeren 
Contactgegevens
Terreinen A, B, C + 3 trapvelden (duiveltjes)
Koning Albert I straat 124
9280 Lebbeke
 
+32 (0)52 41 47 20
Volg ons
Copyright © 2020 Alle rechten voorbehouden
webdesign Siteffect