12/10/2019 - FC Lebbeke haalt een moeizaam punt bij Wolvertem-Merchtem

Geen 4de opeenvolgende zege voor FC Lebbeke dat zich tevreden moest stellen met een blanco gelijkspel. De met meer inzet spelende thuisploeg verdiende eigenlijk meer dan het eerste puntje op eigen terrein.

 

HOWM zorgde voor het eerste gevaar en na zwak uitverdedigen verscheen Ayoub Ibn Hach alleen voor Levi Van Der Taelen die echter de meubelen redde (05’). FC Lebbeke claimde tevergeefs een strafschop voor een duwfout op Koen Verhaeghe (13’) die even later een vrije trap net naast de kooi van Martin Vandervorst deponeerde (21’). Aan de overzijde moest Van Der Taelen een kopbal van Ibn Hach vanonder de lat zweven (22’). Ook toen Ibn Hach een voorzet van Lucas Verhaeghe verlengde was de bezoekende goalie bij de pinken (39’).

 

Zelfde spelbeeld na de pauze met een haast onkennelijk Lebbeke en Wolvertem-Merchtem dat de kansen niet kon afwerken. Sem Mpati mikte net naast (51’) en Kevin Bogemans kopte een hoekschop nipt over (52’). Een afwijkend schot van Mpati verdween rakelings over de dwarsligger (69’). FCL zorgde dan toch eens voor gevaar maar de vrijstaande Niels Loriers kopte een vrije trap van Ken Van Damme naast (79’). Vandervorst pareerde een schot van de dribbelende Mike De Pauw en Glory Monday knalde de rebound op de thuisportier (88’).

 

Volgende zaterdag is FC Lebbeke gastheer voor Oostnieuwkerke en trekt Wolvertem-Merchtem naar KM Torhout.

 

HOWM: Vandervorst, Schoukens, Meysmans, Baudewyns, Lyase Gengezo, Mpati, Quansah, L. Verhaeghe, Perrault, Bogemans, Ibn Hach, Res: De Donder, Vantomme, Akwei, De Keyser.

 

FC Lebbeke: Van Der Taelen, Van De Sompel, Van Renterghem, Van Damme, Monday, K. Verhaeghe, Martin, Ben Abbès, Ringoot, Loriers, Maluka. Res: Aeyels, D’Heer, Kabera, De Pauw.

 

Doelpunten: geen

 

Scheidsrechter: Stas Stef


‹‹Terugkeren 
Contactgegevens
Terreinen A, B, C + 3 trapvelden (duiveltjes)
Koning Albert I straat 124
9280 Lebbeke
 
+32 (0)52 41 47 20
Volg ons
Copyright © 2020 Alle rechten voorbehouden
webdesign Siteffect