9/11/2019 - FC Lebbeke wint van Svelta Melsele na aangename en spannende wedstrijd

Met aan beide zijden veel spelers in de ziekenboeg mochten de toeschouwers zich verheugen in heel wat mooie kansen en doelpunten. Kort na de rust vergat Melsele af te werken en Lebbeke hield de punten in eigen huis.

 

FCL zorgde voor het eerste gevaar al viseerde Bryan Van Der Jeugt de paal (08’). Aan de overzijde bleef Levi Van Der Taelen attent op een knal uit een scherpe hoek van Jim Van Osselaer (10’). Na een misverstand op het middenveld dook Jim Van Osselaer snel in de diepte en de thuisgoalie had geen verhaal (19’). Lebbeke was maar even aangeslagen al was het wachten op de gelijkmaker tot Niels Martin een verre voorzet van Glory Monday binnen tikte (32’). Jargo Pauwels had een goede reflex in huis bij een poging van Niels Loriers na hoekschop (35’). Toen Niels Loriers een verre voorzet met het hoofd verlengde mocht Pauwels zich terug omdraaien (40’). Bijna was de match gespeeld maar de vrijstaande Monday kopte een hoekschop via de grond over de deklat (44’).

 

Svelta ging na de koffie verwoed op zoek naar de gelijkmaker en Van Der Taelen had een knappe parade nodig toen Van Osselaer een vrijschop van Matthias Geldof op het hoofd nam (47’). Van Osselaer nam zelf de volgende vrije trap voor zijn rekening  maar de thuisportier zweefde die uit de kruising (49’). Lebbeke reageerde via Jordy Maluka die een voorzet van Martin in de draai op Pauwels mikte (51’). Thibeau De Vos zag een goede kopbal gestopt door Van Der Taelen (52’) en Maluka geraakte opnieuw niet voorbij Pauwels (57’). De diep gestuurde Monday omspeelde wel de bezoekende goalie maar liet zich dan de bal ontfutselen door Timon Malfroy (59’). Melsele kwam niet meer onder de druk uit en Niels Martin knalde de bal tegen de netten (60’). Svelta gaf zich niet gewonnen en toen Yannick Cathoir een hoekschop onberoerd in doel krulde kregen de bezoekers terug hoop (63’). Van Osselaer probeerde het van op afstand maar Van Der Taelen gaf geen krimp (73’). Maluka ging aan de haal maar Pauwels stond tot 2 keer toe in de weg (76’ en 79’). De bezoekende doelman pareerde een pegel van Martin met de vuisten (80’) maar was kansloos toen Niels Martin zijn hattrick in de verste hoek deponeerde (80’).

 

Volgende zondag trekt FC Lebbeke naar KSV Bornem en zaterdag is Svelta Melsele gastheer voor KM Torhout.

 

FC Lebbeke: Van Der Taelen, Van De Sompel, Van Renterghem, Van Damme, Monday (63’ Sey), Martin (86’ D’Heer), Van Der Jeugt, Kabera (63’ Ben Abbès), Ringoot, Loriers, Maluka. Res: Aeyels

 

Svelta Melsele: Pauwels, Malfroy (83’ Resende Dos Santos Neves), Quintelier, Suy, De Vos, Penneman, Van Osselaer, Geldof, Cathoir, De Vleeschouwer, Van Damme (67’ Van Bergen). Res: Liessens.

 

Doelpunten: 19’ Van Osselaer 0-1, 32’ Martin 1-1, 40’ Loriers 2-1, 60’ Martin 3-1, 63’ Cathoir 3-2, 80’ Martin 4-2

 

Gele kaarten: 47’ Kabera, 66’ Geldof, 75’ Ringoot

 

Scheidsrechter: Huyghe Willem


‹‹Terugkeren 
Contactgegevens
Terreinen A, B, C + 3 trapvelden (duiveltjes)
Koning Albert I straat 124
9280 Lebbeke
 
+32 (0)52 41 47 20
Volg ons
Copyright © 2020 Alle rechten voorbehouden
webdesign Siteffect